Без преувеличение можем да кажем, че съвременната стоматология е олицетворение на напредналите технологии. Най-новите научни постижения откриват приложение в стоматологията. Днес стоматологията се състои от, най-новите материали, висококачествено оборудване и революционни технологии. С всяка година стоматологията се усъвършенства. Това непрекъснато развитие изисква стоматологът постоянно да повишава компетенцията си, винаги да е в крак с новостите и да притежава уменията да ги използва. Това което е било невъзможно вчера е възможно днес!
Стоматологията  вече решава проблеми, които само до преди няколко години бяха нерешими. Съвременната стоматология е безболезнена, комфортна и позволява постигане на великолепни резултати в естетиката. Лазерната стоматология е най-бързият и ефективен начин за лечение. След лазерно лечение емайлът укрепва - микротвърдостта му се увеличава с до 38%. Лазерната стоматология е и отличен начин да постигнете белоснежен цвят на зъбите. Гарантираме Ви, че ако си излекувате само един зъб с помощта на лазер никога няма да искате да се върнете в към старите методи. Лазерната стоматология позволява да забравите за болката и да се отнасяте към посещението при стоматолог като към посещение за релакс.

Лазерно оборудване Biolase

Biolase революционизира хирургията, кариесологията, парадонтологията и цялостно лицето на стоматологията с уникалната си дължина на вълната 2780 nm и технологията Er. Cr. YSGG  или на кратко "Waterlase". Фирмата разработва и произвежда за световния пазар медицински лазери и свързани с тях продукти. Благодарение на тях се осигуряват биологични  лечения, които елиминират болка и са по-безопасни и безболезнени за пациентите. Допълнение към лазерната продуктовата линия е цялостното диодно решение "EPIC", което има опцията и за избелване, както и болко-терапия. Също така разработват първият в света напълно безжичен, преносим диоден лазер - iLase. Компанията не спира до тук, като предлага първия ветеринарен лазер "EPIC V" с висока мощност и приложения в хирургията, терапията на болка и обработка на меките тъкани.

Biolase днес

#1 Дентални лазери - водещ производител и дистрибутор в света, с повече от 23 000 дентални лазера, инсталирани в целия свят от 1998г. насам, включително над 9800 системи WaterLase в над 70 страни.

#1 Производител на лазери в САЩ - Продуктите Biolase са проектирани и произведени в Ървайн, Калифорния , почти 100% от компонентите и подсистемите на лазерите са произведени в рамките на САЩ.

Дентални Лазери BIOLASE: Революция в Стоматологията